Print this page
Digestieven

Amaretto disaronno
Limoncello bongiorno
Averna
43
Baileys
Sambuca
Extra Smeets/Petermans
Cognac martel vs
Cognac remy martin vsop
Calvados chateau de breuil
Grand marnier

Sterke dranken

Rum

Bacardi superior (1y)
Bacardi carta oro (5y)

Whiskey

Jamesson
Jack daniel‘s
J&B 5,00
Glenfiddich 12y
Glenfiddich 15y
Oban 14y
Chivas 12y
Highland park 10y
Macallan Amber
Macallan gold

Vodka

Eristoff red
Eristoff white
Grey goose

Gin

Bombay Sapphire

In deze kruidige gin proef je vanaf de eerste sip meteen de zwarte pepers en citroengras. Deze twee botanicals complementeren de jeneverbessen van de gin. De Bombay Sapphire heeft een zachte notensmaak door toevoeging van amandelen en Chinese kaneel, die de harmonie van smaken vervolmaken.

Geserveerd met: Nordic Mist Tonic

Hendrick’s

Hendrick’s gin kan niet onmiddellijk beschouwd worden als een doorsnee gin. Ondanks dat hij beschikt over 11 klassieke ingrediënten, wordt de smaak van deze gin vaak op punt gebracht door toevoeging van een stukje komkommer. Tot de 11 klassieke ingrediënten horen onder andere jeneverbessen, engelwortel, koriander en sinaasappelschillen.

Geserveerd met: Fever tree Indian Tonic

Bulldog

Een gin met subtiele tonen van jeneverbes, klaproos, citroen en lavendel, tezamen met een boeket van bloemen en citrus-smaken. Deze gin met een krachtige florale afdronk, is afkomstig uit Londen.

Geserveerd met: Fever tree Indian Tonic

Gin Mare

Mediterraan in hart en nieren met 42,7% alcohol. Ze koppelt 4 ongewone zuiderse ingrediënten: olijven, basilicum, rozemarijn en tijm aan de klassieke botanicals: jeneverbes, koriander, kardemon en citrusfruit. Deze gin wordt in oplages van 250 liter gestookt in een 18de -eeuwse kapel. De distilleerderij is gevestigd in een vissersdorp aan de Costa Dorada, op 50km van Barcelona!

Geserveerd met: Fever tree Mediterranean Tonic

Copperhead

Deze gin is ontstaan door samenwerking tussen een apotheker met een grote interesse in het heelkundige aspect van gin en de eigenaar van de graanstokerij Filliers. Een heerlijk zachte Belgische gin met botanicals als jeneverbes, sinaasappelschil, koriander en kardemom.

Geserveerd met: Fever tree Mediterranean Tonic

Marula Pomegranate

Deze gin is een sensuele, zachte, toegankelijke gin met een licht roze kleur. Marula Pomegranate is opvallend zoet van smaak met aroma’s van framboos, wilde aardbei en  zwarte bes.

Geserveerd met: Fever tree Clementine Tonic

Print this page